1/7/2023

2 Milyon Değerindeki Magic The Gathering Yüzüklerin Efendisi Kartı Bulundu

Wizards of the Coast'un popüler fantezi temalı koleksiyon kart oyunu olan Magic: The Gathering, yakın zamanda resmi bir Yüzüklerin Efendisi genişletmesi başlattı. Ve milyonlarca basılı kart arasında, Frodo'lar, Sauron'lar, Aragorn'lar ve diğerleri arasında, yayıncı, ilk başta tüm o soruna neden olan baştan çıkarıcı hazineyi tasvir eden özel, eşsiz bir kart ekledi: Tek Yüzük kendisi. Şimdi, olağanüstü nadir Tek Yüzük kartı bulundu.

Tek Yüzük'ün bulunuş haberi ilk olarak MTG hayranı hesabı Hipsters of the Coast tarafından Twitter'da paylaşıldı ve kartın belgelendirmesine işaret eden bir bağlantı paylaşıldı. Kart, Finlandiya kökenli sanatçı Veli Nyström tarafından tasarlandı ve Profesyonel Spor Authenticator tarafından yapılan kimlik doğrulama ve derecelendirme işlemine göre neredeyse mükemmel bir kart olarak kabul edilen 9 derecesi aldı.

"The One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them" diyerek yazar J.R.R. Tolkien'in sözlerini alıntılayan resmi MTG Twitter hesabı, Tek Yüzük'ün bulunmasına yanıt olarak, "Serileştirilmiş 1:1 Tek Yüzük'ün yeni bir Yüzük taşıyıcısının hikayesini duymaktan heyecan duyuyoruz! Bu yolculuk tamamlandı, ancak #MTGxLOTR macerası devam ediyor!" dedi."

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler