14/2/2022

Amazon Prime The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın ilk fragmanını yayınlandı!

Orta Dünya'ya dönme zamanı: Amazon'un inanılmaz iddialı Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ilk fragmanı nihayet Super Bowl LVI sırasında geldi ve yaklaşmakta olan başlangıçı anlatan serisine ilk kez iyi bir bakış attı.

Fragman, Tolkien'in Orta Dünya'nın “İkinci Çağı” olarak adlandırdığı Hobbit veya Yüzüklerin Efendisi olaylarından yüzlerce yıl öncesini anlatacak.

Amazon'un dizisi, Tolkien'in binlerce yıla yayılan ve Orta Dünya tarihindeki Númenor'un düşüşü, Sauron'un yükselişi ve tabii ki efsanelerin dövülmesi gibi önemli olayları belgeleyen Silmarilion'daki zaman çizelgesinin bir kısmını yoğunlaştıracak.

HEPSİNE HAREKET ETMEK İÇİN TEK YÜZÜK
Yüzüklerin Efendisi hayranlarının Elrond (Robert Aramayo), Galadriel (Morfydd Clark) ve insan savaşçı Isildur (Maxim Baldry) gibi tanıdık karakterlerin yer aldığı devasa bir oyuncu kadrosu da olacak. Şovda ayrıca Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani.

Amazon ayrıca The Lord of the Rings: The Rings of Power'ı bir sonraki büyük fantezi hitine dönüştürmek için ciddi paralar harcıyor: Vanity Fair'e göre şirket, yalnızca uyarlama hakları için 250 milyon dolar harcadı. Şirketin sadece ilk sezonu yapmak için harcadığı söylenen 462 milyon dolar.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzüklerinin ilk sezonu 2 Eylül'de Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler