11/3/2024

Amazon Prime'dan Yeni Dizi "Fallout" Fragramı İzle

"Fallout" oyun serisi (çoğunlukla) mükemmeldi; ikonik, retro estetiği - gelecekte geçmesine rağmen - nükleer savaşın harap ettiği Amerika Birleşik Devletleri'nin ustalıkla inşa edilmiş kıyamet sonrası versiyonuyla birleştirdi. Doğru yapılırsa, bunu televizyona taşımak sürükleyici bir hayatta kalma hikayesi olmalı.

Dizinin yapımcılığını Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un karı-koca ikilisi üstleniyor. Her ikisi de HBO'nun "Westworld" dizisinde yer aldı ve bu dizi zamansız bir şekilde sona ermiş olsa da, ilk sezon tüm TV dizileri arasında en iyiler arasında yer alıyor.

Bu uyarlamayla ilgili hâlâ bilmediğimiz şeyler var ancak çıkış tarihine yaklaştıkça ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Hatta Prime Video'dan dizinin bazı karakterlerini tanıtan ilk görüntüyü ve resmi bir ilk fragmanı bile aldık

'Fallout' dizisinin yayın tarihi
"Fallout" 11 Nisan'da Prime Video'da yayınlanacak. Sekiz bölümün tamamı o tarihte mevcut olacak ve bunun birçok sezonun ilk sezonu mu yoksa sınırlı seri etkinliği mi olacağı henüz belli değil. Şu anda ikincisine yöneliyorum.

Başlangıçta Amazon, dizinin 12 Nisan 2024'te yayınlanacağını duyuran bir tweet attı, ancak o zamandan beri dizinin ilk resmi fragmanının yayınlanmasıyla bu tarih bir gün öne alındı. Görünüşe göre bu gösterinin prodüksiyonu tamamlandı ve yakın zamanda yayınlanmaya hazır.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler