17/9/2021

Apple, geliştiriciler için yepyeni App Store pazarlama araçlarını piyasaya sürdü

Apple bugün, uygulamalarını tanıtmak isteyen App Store geliştiricileri için bir avuç yeni pazarlama aracı duyurdu. Yeni pazarlama araçlarının piyasaya sürülmesi, Pazartesi günü iOS 15 ve watchOS 8'in piyasaya sürülmesi ile birlikte gerçekleşti.

Apple, Developer web sitesinde bugün yayınlanan bir gönderide, yeni pazarlama araçlarının geliştiricilerin uygulamalarını tanıtmak için afişler ve resimler gibi varlıklar oluşturmasını kolaylaştırdığını açıkladı. Geliştiriciler yalnızca birkaç tıklamayla uygulama simgeleri, QR kodu veya App Store rozeti gibi özel varlıklar oluşturabilir.

Apple:

"Uygulamalarınızı sosyal medyada ve daha fazlasında tanıtmak için artık banner'lar ve resimler gibi özel pazarlama varlıklarını kolayca oluşturabilirsiniz. Basitçe uygulamanızı seçin, bir şablon seçin, tasarımınızı özelleştirin ve birden çok dilde önceden ayarlanmış mesajlar ekleyin. Varlıklarınız anında tüm doğru boyutlarda hazır olacak ve paylaşımı her zamankinden daha kolay hale getirecek. Bu App Store pazarlama araçlarını, App Store ürün sayfanıza yönlendiren kısa bağlantılar veya yerleştirilebilir kodlar oluşturmak ve uygulama simgenizi, bir QR kodunu veya bir App Store rozetini görüntülemek için de kullanmaya devam edebilirsiniz."

Apple, yeni pazarlama araçlarının geliştiricilerin sosyal medyada öne çıkmasına ve özel teklifleri ve daha fazlasını tanıtmasına yardımcı olabileceğini söylüyor.

Detaylar için hemen Apple sayfasına göz atın.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler