10/7/2020

Apple, iOS, iPadOS ve tvOS Halka Açık Beta Sürümünü Yayımladı!

Yeni işletim sistemlerinin beta sürümünü nasıl indirip, deneyebilirsiniz?

Apple iPhone, iPad ve AppleTV cihazlarının yeni işletim sistemlerini, herkesin test edebilmesi ve resmi halka açık sürümünün yazılım hatalarından arındırılması için, halka açık beta sürümünü bugün itibarı ile yayımladı.

Eğer sizde herkese açık beta sürümünü test etmek istiyorsanız, Apple'ın beta test programına kayıt yaptırmanız gerekiyor. Apple'ın yeni işletim sistemleri sonbahara kadar hem halk hemde uygulama geliştiriciler tarafından test edilecek ve eksiklikler giderilecek. Sonrasında ise işletim sistemlerinin halka açık versiyonları resmi olarak yayımlanacak.

Yeni işletim sistemlerini test edecek okuyucularımızın performans ve stabilize problemleri ile karşılabileceklerini belirtmemizde fayda var. Apple'ın bu konuda yapmış olduğu resmi açıklamayı da özellikle bilgilerinize sunuyoruz!

The Apple Beta Software Program lets users try out pre-release software. The feedback you provide on quality and usability helps us identify issues, fix them, and make Apple software even better. Please note that since the public beta software has not yet been commercially released by Apple, it may contain errors or inaccuracies and may not function as well as commercially released software. Be sure to back up your iPhone, iPad, or iPod touch and your Mac using Time Machine before installing beta software.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler