6/7/2023

Bir sonraki Samsung Cihaz Tanıtım Etkinliği 26 Temmuz'da

Samsung'un bir sonraki katlanabilir telefonları 26 Temmuz'da geliyor. Takviminizi işaretleyin ve canlı yayın için kahvenizi hazırlayın.

Samsung, bir sonraki Unpacked etkinliğini 26 Temmuz'da gerçekleştireceğini duyurdu. Duyuru ile birlikte yayınlanan görsel ve metin, etkinlikte bir flip tarzı katlanabilir telefon göreceğimizi oldukça açık bir şekilde ortaya koyuyor; bu doğal olarak Galaxy Z Flip 5 olacaktır ve Z Fold 5 de bekleniyor. Ayrıca Galaxy Watch 6'yı ve bazı Galaxy Tabletleri de göreceğiz gibi görünüyor. Bu oldukça dolu bir Unpacked etkinliği olacak.

Samsung'un tanıtım görselindeki flip tarzı katlanabilir telefon, şimdiye kadar duyduğumuz söylentiler ve sızıntılarla uyumlu görünüyor, daha düşük profilli bir menteşeye sahip. Kesinlikle düz bir şekilde kapanabilen bir telefon gibi görünüyor. Maalesef, bu profil görüntüsü bize Z Flip 4'ün çok küçük olan kapağından çok daha büyük olması beklenen kapağın bir göz atma fırsatı vermiyor - eğer doğruysa, gerçekten büyük olacak.

Samsung, ilk kez katlanabilir odaklı yaz Unpacked etkinliğine rakiplerinden biraz rekabet hissiyle giriyor. Google yakın zamanda çok beklenen Pixel Fold'u piyasaya sürdü ve Motorola, sevilen Razr Plus ile sonunda tekrar rekabete dahil oldu. Yine de Samsung bu işi uzun süredir yapıyor ve bu etkinliği kendi memleketi olan Seul'de düzenlemesi, katlanabilir kategorinin şirket için ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi gibi görünüyor. Her şey birkaç hafta içinde ortaya çıkacak ve Seul'de değilseniz çevrimiçi izlemeye devam edebileceksiniz.

Samsung, tekrar ön sipariş rezervasyonları sunuyor ve ön sipariş verdiğinizde 50 dolarlık bir kredi kazanmanızı sağlıyor. İsim ve e-posta adresinizi vermekten başka bir taahhüt yok ve rezervasyon için bu gece başlayıp 25 Temmuz'a kadar kaydolabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/unpacked/


Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler