25/7/2023

Elon Musk "Her şey uygulaması" için Twitter markasını X'e Çevirdi

Musk, Twitter'ın markasını neden X olarak değiştirdiğini açıklıyor: Bu sadece bir isim değişikliği değil

Elon Musk'ın Twitter'ın adını X olarak değiştirme kararı, onun "her şey uygulaması" dediği şeyi yaratma tutkusunu temsil ediyor.
Yine de, birçok iş analistinin riskli bulduğu bir hareket, Musk, X'in "kapsamlı iletişim ve tüm finansal dünyanızı yönetme yeteneği ekleyerek" genişlemesini planlıyor.

Elon Musk, yakında Twitter'ın yeniden markalaşacağını duyurdu "Ve yakında Twitter markasına veda edeceğiz" dedi.

Twitter, kuş Larry'nin yerini alacak X logosunu tanıttı.

Twitter, X Corp tarafından hem ifade özgürlüğünü sağlamak hem de her şey uygulaması olan X'i hızlandırmak için satın alındı. Musk, Pazartesi gecesi yaptığı bir gönderide, bu sadece bir şirketin adını değiştirmesi değil, aynı şeyi yapmasıdır.

“Twitter adı, kuşların tweet atması gibi ileri geri giden 140 karakterlik mesajlar olduğunda mantıklıydı, ancak şimdi birkaç saatlik video da dahil olmak üzere neredeyse her şeyi gönderebilirsiniz. Önümüzdeki aylarda, kapsamlı iletişim ve tüm finansal dünyanızı yönetme yeteneği ekleyeceğiz. Twitter adı bu bağlamda bir anlam ifade etmiyor, bu yüzden kuşa veda etmeliyiz.

Bu, iş analistlerinin riskli olarak gördüğü, Twitter'ın mavi kuşunun arkasında yıllarca markalaşmayı bozan bir hareket. Musk'ın sitedeki değişiklikleri bazılarının buranın markalar için güvenli bir pazar yeri olmadığından korkmasına neden olduğundan, Twitter şimdiden reklamverenleri elde tutmakta zorlandı.

Musk kısa süre önce eski NBCUniversal reklamcılık yöneticisi Linda Yaccarino'yu CEO olarak işe aldı ve bu, reklamverenlerin güvenini tazelemeye yardımcı olacak bir hareket olarak görüldü. Yaccarino, Pazartesi günü personele gönderdiği bir mesajda isim değişikliği hakkında şunları söyledi: "Kullanımımız tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve tüm topluluğumuzu ses, video, mesajlaşma, ödemeler, bankacılık alanlarındaki yeni deneyimlerle memnun etmeye devam ederek fikirler, ürünler, hizmetler ve fırsatlar için küresel bir pazar yaratacağız."

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler