4/9/2022

Gönderdiğim bir Tweet'i nasıl tekrar düzenlerim?

Twitter, olabildiğince iyi bir düzenleme düğmesi eklemeyi başarmış görünüyor. Düzenleme düğmesi, her tweet için bir düzenleme geçmişi ekleyerek ve bir tweet'in düzenlendiğini söyleyen büyük bir bildirim ekleyerek yayınlanıyor.

Kullanıcıların tweetlerini düzenlemek için yalnızca 30 dakikaları olacak ve bunu yalnızca "birkaç kez" yapabilecekler. Twitter, düzenlenebilir tweet'lerin gerçekte nasıl olması gerektiğini tam olarak görmek için testlerine başladı. Özellik şimdilik sadece Twitter Blue'nun ödeme yapan abonelerine geliyor. Twitter bu konuda olabildiğince dikkatli davranıyor ve doğru yere gelmiş gibi görünüyor.

Tabi akıllara takılan bazı sorular var... Bazı kullanıcılar, viral tweet'ler oluşturarak (veya üreterek) özelliği kötüye kullanacak ve ardından bunları birçok kullanıcının gördüğü sorunlu bir şeye dönüştürecek mi? Çoğu insan tamamen geçerli, normal, platform geliştirici şeyler yapmak için bir düzenleme düğmesi ister mi? Evet.

Twitter, yalnızca yazım hatalarını düzeltmek, yanlış yorumlanan şeyleri yeniden ifade etmek ve bir şeyler değiştikçe tweet'lerini güncellemek isteyen kullanıcıların büyük çoğunluğunun amacı doğrultusunda bu özelliği geliştirmeye başladı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler