8/9/2023

Google Pixel, iPhone'a gönderme yapan bir video yayınladı

iPhone'un eksikliklerine bir kez daha #EnİyiTelefonlarSonsuzaKadar serisinin en son eklemesi olan, bir iPhone ve bir Pixel telefon arasındaki bir konuşmayı içeren videoda farkındalık kazandırılıyor.

4 Ekim Pixel etkinliğinin, Apple Wonderlust'tan daha büyük bir etkinlik olacağı vurguluyor. Google, Pixel 8 Pro ile düşük ışık koşullarında film çekme olanağı sağlanacak.

iPhone ve Pixel telefonlar, mumlar ve havlularla bir spa'da rahatlayarak gösteriliyor. Android telefon özelliklerini tartışırken, iPhone etkinliklerin eskisi gibi olmadığını belirtiyor. iPhone, Apple'ın sürprizi olduğunu iddia ediyor ancak eski resimleri canlandırma, yapay zeka kullanarak bilinmeyen aramaları yanıtlama ve mesajları gerçek zamanlı çevirme gibi sahip olmadığı işlevleri içerdiğini söylüyor. Peki, Pixel'in iPhone'a sorusuna asıl cevap veriyor? Cevabı zaten biliyoruz: USB-C şarj.

Pixel etkinliğine atıfta bulunarak, Pixel 8'i, Pixel Watch'ı ve diğer ürünleri tanıtacakları zaman, Google filmi "4 Ekim'e kadar keyfini çıkarın" ifadesiyle sonlandırıyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler