23/11/2023

Herkese 6 Ay ücretsiz Amazon Prime üyeliği! Hemen kodu al

Samsung herkese 6 aylık ücretsiz Amazon Prime üyeliği. Linke tıklayıp kodu alman yeterli.

Amazon Prime ayrıcalıklarına nedir?

Amazon Prime üyeliğin sayesinde BEDAVA ve hızlı kargo avantajından yararlanabilir, Prime Video ile ödüllü dizileri ek ücret ödemeden izleyebilir ve daha pek çok ayrıcalığın keyfini sürebilirsin.

Prime ile bedava ve hızlı kargoyu keşfet

Popüler filmler, ödüllü diziler
Popüler filmleri ve ödüllü Amazon Originals dizilerini, üyeliğin sayesinde ek ücret ödemeden Prime Video'da Türkçe altyazılı izle. Dilersen televizyondan, tabletten veya mobil cihazlarından çevrim içi izle, dilersen indir istediğin zaman istediğin yerden izle.

Özel fırsatları yakala
"Günün Fırsatları" sayfasındaki seçili fırsatları herkesten önce sen yakala. Ayrıca, sadece Prime üyelerine özel indirimlerden ve fırsat günlerinden yararlan.

Prime Gaming: Bedava oyunlar ve oyun kanalı üyeliği
Prime Gaming ile League of Legends, Teamfight Tactics, Black Desert Mobile gibi oyunlar için içeriklere erişme avantajını yakala. Ayrıca, her ay ücretsiz oyunlara ve Twitch.tv kanalı aboneliğine sahip ol.

Prime logolu ürünleri bulthe Prime Logo with a checkmark
Prime özelliğine sahip ürünleri ayırt etmen çok kolay! Alışveriş yaparken ürünlerde Prime logosu olduğuna veya Prime Teslimat adı ile belirtilmiş olduğuna dikkat etmen yeterli. Prime logolu ürünleri sepetine at, alışverişini tamamla ve Prime'ın tadını çıkar.

Hemen 6 aylık ücretsiz Amazon Prime üyeliği kodunu al:

https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime-hediye-kampanyasi

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler