26/10/2021

İşte En İyi Kindle! Amazon Paperwhite Signature Edition

Amazon'un en iyi (ve en çok satan) Kindle'ı piyasaya sürmesinden bu yana neredeyse üç yıl geçmişti. Amazon şimdiye kadarki en büyük yükseltmesini alan Kindle Paperwhite'ı sundu. Kağıt üzerinde, Amazon nihayet en iyi Kindle'ı oluşturdu

Son Paperwhite ürünü nispeten küçük bir güncellemeydi, sadece hafif bir tasarım değişikliği ve ana ekleme olarak su geçirmezlik görevi görüyordu. Öte yandan yeni Kindle Paperwhite yenilemesi, bir donanım yenilemesi için hayal edebileceğiniz hemen hemen her güncellemeyi barındırıyor: daha büyük bir ekran, kablosuz şarj, USB-C, ayarlanabilir renk sıcaklığı ve daha tutarlı arka aydınlatma için ek LED'ler.

Yeni Paperwhite'ın bu sefer aslında iki farklı versiyonu var: standart model ve kablosuz şarj, arka ışığı otomatik olarak ayarlamak için bir sensör ve dört kat depolama ( ve normalde 8 GB'a kıyasla 32 GB) olan "Signature Edition". modeli).

Normal Paperwhite, kilit ekranı reklamları olmadan 139,99 ABD Doları veya 159,99 ABD Doları, Signature Sürümü ise 189,99 ABD Doları tutarındadır (reklamlar olmadan.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler