7/11/2022

Katlanabilir iPad Haberleri

Teknoloji dedikodusu! 2024'te katlanabilir bir iPad görebiliriz.

Apple'ın akıllı cihaz alanındaki rakiplerinden biri, görünüşe göre katlanabilir bir iPad'in yolda olduğunu düşünüyor.

The Elec'e göre Samsung, Ekim ayında tedarikçilerle yaptığı bir toplantıda Apple'ın 2024'te katlanabilir pazara katılacağına inandığını paylaştı. Ancak Samsung, Apple'ın katlanabilir bir iPhone ile çıkış yapmayacağını düşünüyor; bunun yerine katlanabilir bir tablet olacak ve Apple'ın yaptığı tek tablet iPad.

Bu, pazar firması CCS Insight'ın da katlanabilir bir iPad'in 2024'te piyasaya çıkacağını öngördüğü CNBC'nin yakın tarihli bir raporunu destekliyor.

Katlanabilir bir iPad söylentileri en az üç yıldır ortalıkta dolaşıyor. 2019'da IHS Markit analisti Jeff Lin, Apple'ın 2020'yi "en kısa sürede" piyasaya sürebileceğini tahmin etmişti. Açıkçası, bu olmadı. Bu raporun tamamen yanlış olup olmadığı veya Apple'ın planları bazı teknik sorunlar ve COVID-19 kombinasyonu tarafından karıştırılmış olsa da, iPhone üreticisinden hala katlanabilir bir cihaz görmedik.

Yine de Samsung'un bizim bilmediğimiz bir şey bildiğini düşünmek mantıksız değil. Bu şirket, son birkaç yılını Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold hatları gibi katlanabilir cihazları piyasaya sürerek ve yineleyerek, belirgin bir başarı elde etti. Samsung, 2025 yılına kadar katlanabilir satışların toplam satışlarının yarısını oluşturacağını ve The Korea Times aracılığıyla en yeni Flip and Fold cihazlarının Avrupa'da oldukça iyi performans gösterdiğini tahmin ediyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler