27/6/2020

LG, Kendini Dezenfekte Edebilen LG Tone Free Kablosuz Kulaklığını Temmuz'da Satışa Sunuyor!

LG'nin yeni teknoloji kablosuz kulaklığı, bakalım Samsung ve Apple kablosuz kulaklıklarının tahtını sallayabilecek mi?

LG, Apple'ın AirPods ve Samsung'un Galaxy Buds kablosuz kulaklıklarının tahtlarını sallamaya hazırlanıyor. Yeni LG Tone Free kablosuz kulaklıkları, kullanımdan sonra kendisini tamamen dezenfekte edebiliyor!

HBS-FN6 model kodlu Tone Free kablosuz kulaklıklar ile birlikte gelen UVnano şarj kutusu, kulaklıklar şarj olurken bir taraftan da ultraviyole ışık ile kulaklıkları dezenfekte ediyor. LG yaptığı açıklamada, Tone Free kablosuz kulaklıkların her türlü bakteri ve mikrobu öldürecek şekilde tasarlandığını vurguluyor.

LG, özellikle kulak içi kablosuz kulaklıkların, bir mutfak doğrama tahtasından daha fazla bakteri ve mikrop barındırdığını ortaya koyan bilimsel çalışmalar neticesinde motive olduğunu ve Tone Free kablosuz kulaklıklarını tasarladıklarını belirtti. Şirkete göre, Tone Free kulaklıklar ile gelen şarj kutusu içerisinde bulunan UV ışık kaynağı, E.coli ve gıda zehirlenmesine yol açan S. aureus bakterilerini, kulaklık jeli ve HBS-FN6 kulak içi kanalınından tamamen temizleyebildiğini iddia ediyor.

Tone Free şarj kutusu, ayrıca kulaklıkların kullanım süresini de ciddi oranda arttırıyor. HBS-FN6 kablosuz kulaklıklar, kullanıcısına 6 saat kesintisiz hizmet verebiliyor. Şarj kutusu ise kulaklıkları, üç kez tam şarj olabilmesini sağlayarak, kablosuz kulaklıkları 24 saate kadar kullanmanıza olanak sağlıyor. Tone Free şarj kutusu, kulaklıkları sadece 5 dakika şarj ederek, bir saat müzik dinlemenizi sağlayabiliyor.

HBS-FN6 Tone Free kulaklıklar, ses kalitesi konusunda da iddialı. Tone Free kulaklıklar, Meridian Audio'nun geliştirdiği Spatial Processing ve Digital Signal Processing teknolojilerini kullanıyor. Tone Free kulaklıklarda, ayrıca ön ayarlı özelleştirilmiş ekolayzer mod ayarları da bulunuyor; Doğal mod, Sürükleyici mod, Bas mod ve Tiz Mod.

Kendini temizleyebilen HBS-FN6 Tone Free kulaklıklar, şık siyah ve modern beyaz renkler ile satışa Temmuz ayında sunuluyor. LG kulaklıkların fiyatlarını ise henüz belli değil!

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler