23/10/2023

Metal Gear Solid Master Koleksiyonu Vol. 1 , 24 Ekim'de Satışta

Metal Gear Solid Master Collection Volume 1, en ikonik gizlilik klasiklerinden bazılarını 24 Ekim'de modern platformlara getiriyor.

PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC'de mevcut olan bu koleksiyon, yeniden -Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater ve daha fazlasının piyasaya sürülen versiyonlarının tümü çeşitli ekstralarla birlikte paketlendi.

Koleksiyonda Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (VR Görevleri/Özel Görevler dahil), Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Koleksiyon sürümü), Metal Gear Solid 3 dahil olmak üzere çeşitli oyunlar sunulmakta: Snake Eater (HD Koleksiyon versiyonu), Metal Gear (NES/FC versiyonu) ve Snake's Revenge. Ek olarak, başlıkların bölgesel versiyonları ek indirmeler olarak mevcut.

Oyunlara ek olarak Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 aynı zamanda Metal Gear Solid ve Metal Gear Solid 2 için dijital grafik romanların yanı sıra koleksiyondaki üç oyunun senaryo kitapları ve ana kitaplarını da içeriyor. Üç bonus parça içeren Metal Gear Solid için dijital bir film müziği de dahil.

Koleksiyon, platforma bağlı olarak çeşitli fiyatlarla sunulmaktadır. PS5 sürümü için en ucuz fiyatı Hit'te 47,85 £ karşılığında bulabilirsiniz. Xbox Series X, Hit'te aynı fırsatı sunarken, Nintendo Switch sürümü Hit ve The Game Collection'da aynı fiyata bulunabiliyor. PC oyuncuları için indirimli Steam anahtarları ShopTo ve CD Keys'te mevcut.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler