12/6/2023

Microsoft, 350 Dolarlık yeni 1 TB Karbon Siyahı Xbox Series S'i duyurdu

"Carbon Black" serisi dünya çapında 1 Eylül'de piyasaya sürülecek.

Tam 1 TB depolama alanı ve 349,99 ABD doları MSRP'ye sahip bir konsol sürümü olan Carbon Black Xbox Series S duyuruldu. Bu, bugünlerde standart 512 GB Xbox Series S ve ek bir 512 GB genişletme kartı için ödeyeceğinizden yaklaşık 30 ABD doları daha az.

Bu depolama kapasitesinin yanı sıra, 1 Eylül'de dünya çapında piyasaya sürülecek olan Carbon Black konsolu, orijinal Series S ile aynı donanım gücüne sahip. daha büyük X Serisi kuzen. Tasarım evrimi, beyaz lansman konsollarının sonunda parlak siyah bir yeniden tasarımla ve piyasaya sürüldükten yıllar sonra daha fazla depolama alanıyla tamamlandığı Xbox 360 dönemini akla getiriyor.

Bu hafta sonu düzenlenen bir yuvarlak masa tartışmasında Microsoft Xbox Başkanı Phil Spencer, şirketin "gezegendeki bazı insanlar için 500 doların bir konsol için çok fazla olduğunu" ve Series S için fiyat noktasının konsol ekosistemine daha fazla insanı çekebileceğini kabul ettiğini söyledi. . Aynı zamanda, şirketin 512 GB depolama kapasitesinin sınırları ve onu genişletmenin maliyeti hakkında çok fazla geri bildirim duyduğunu söyledi.

Son yıllarda PC oyunlarına daha fazla odaklanılmasına rağmen Spencer, Microsoft'un "bu [konsol] oyun tarzına ve markamızın dayanağına bağlı kalmaya devam ettiğini" söyledi.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler