15/1/2024

Samsung Galaxy Unpacked 2024: Nasıl izlenir ve neler beklenir

Samsung Galaxy Unpacked 2024, 17 Ocak'ta San Jose, Kaliforniya'da.

Samsung'un bu yıl merakla beklenen Samsung Unpacked etkinliğinde başyapıtlarını tanıtmasına yalnızca birkaç gün kaldı. Lansman, 17 Ocak'ta saat 13.00'te (ET) San Jose, California'da gerçekleşecek, ancak katılmayan herkes yine de canlı izleme şansına sahip olacak.

Bir sonraki Galaxy Unpacked nasıl izlenir?
Kaliforniya'daki yüz yüze etkinliğe davet edilen şanslı birkaç kişi dışında Samsung, lansmanı resmi web sitesi ve YouTube platformlarında canlı yayınlayacak. Şirket bunu geçmişte yaptı ve bu sefer de aynısını bekliyoruz.

Samsung, etkinlik davetiyesini şirketin resmi YouTube kanalında zaten yayınladı. Canlı yayın başlamadan önce kendinize haber vermek için bir hatırlatıcı ayarlamayı unutmayın. Samsung bunu yapar yapmaz bunu canlı yayın videosuyla güncelleyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Beklendiği gibi Samsung'un, Galaxy S23, S23 Plus ve S23 Ultra'nın halefi olan amiral gemisi S serisi telefonlarını bu yılki Galaxy Unpacked'de piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak Samsung'un Galaxy AI'yi ilk kez bu telefonlara entegre edeceği bildiriliyor. Yapay zekayla birlikte bir dizi özellik ve yetenek geliyor.

Kayıt olmak için Samsung

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler