26/6/2024

Atari, 50. yıl dönümünü koleksiyonunun genişletilmesiyle kutluyor!

Atari 50: The Anniversary Celebration Expanded Edition başlıklı bu yeni sürüm, Ekim 2024'te PC, çeşitli konsollar (Switch, Xbox One/Series, PS4/PS5) ve hatta Atari VCS konsolu için piyasaya sürülecek.

Yenilikler neler?

  • 39 yeni oyun: Daha fazla klasik Atari oyununu oynayın!
  • İki yeni zaman çizelgesi: Atari'nin tarihini daha derinlemesine keşfedin:
    • Atari'nin Geniş Dünyası: Atari'nin kalıcı etkisini ve gizli mücevherlerini sergileyen 19 oyun ve 8 video segmentine dalın. Röportajlar, vintage reklamlar ve Breakout ve Berzerk gibi ikonik oyunların yaratılışına bir bakış bekleyin.
    • İlk Konsol Savaşı: Atari ile Mattel'in Intellivision arasındaki mücadeleyi 20 oyun ve 6 video segment ile yeniden yaşayın. Oyun endüstrisi tecrübeleriyle yapılan röportajlar ve M Network oyunlarına odaklanma içerir.Zaten Atari 50 koleksiyonuna sahipseniz?Mükemmel haber! Mevcut sahipler, yeni içeriği 2024'ün ilerleyen saatlerinde indirilebilir içerik (DLC) olarak satın alabilirler.

Fiziksel Sürümler:

Nintendo Switch ve PS5 sürümleri ayrıca özel fiziksel kopyalara sahip olacak. Switch sürümü, Atari 2600 resim kartları ve minyatür arcade tabelaları gibi bonus hediyeler içeren bir çelik kutu alacak.

Orijinal Atari 50 koleksiyonu detayları:

Bilmeyenler için, 2022'de piyasaya sürülen orijinal Atari 50 koleksiyonu, oynanabilir oyunlar, belgeseller ve bonus içeriklerle Atari'nin geçmişine bir bakış sundu. 103 oyun içeriyordu ve Aralık 2023'te 12 oyun daha eklendi. Bu genişleme, oynanabilir oyunların toplam sayısını 154'e çıkarıyor!

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler