26/6/2024

ChatGPT, macOS kullanıcıları için nihayet tam özellikli uygulamasını herkese sundu

OpenAI'nin popüler yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, macOS kullanıcıları için nihayet tam özellikli uygulamasını herkese sundu.

Uygulama, Mac çalışma akışınıza sorunsuz bir şekilde entegre olur ve basit bir klavye kısayolu (Option + Space) ile ChatGPT ile sohbet etmenize ve engin bilgi ve yeteneklerine erişmenize olanak tanır.

Bu sadece metinle sınırlı değil. Güçlü GPT-4o modelinin gölgesinde kalan orijinal duyurunun aksine, ChatGPT uygulaması ekran görüntüleri hakkında konuşmanıza ve hatta yapay zekanın analiz edebileceği dosyalar yüklemenize bile izin veriyor. Daha doğal bir etkileşim sağlayan entegre bir sesli sohbet işlevi de mevcut. Ayrıca, geçmiş konuşma geçmişinize erişebilir ve geçmiş etkileşimleri arayabilirsiniz.

Bu uygulama lansmanı, OpenAI ve Apple arasındaki daha geniş bir işbirliğinin bir parçasıdır. Gelecek, ChatGPT'nin iPhone'larda, iPad'lerde ve hatta Siri ve Yazma Araçları gibi işlevlerle iç içe geçmesi beklenen daha derin bir entegrasyon sunuyor. GPT-4o ile desteklenen bu ek özellikler, Apple'ın yeni işletim sistemlerinin lansmanı ile birlikte 2024'ün ilerleyen zamanlarında gelecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler