16/9/2024

Gemini Live, artık tüm Android kullanıcıları için kullanılabilir durumda.

Bu, kullanıcıların yapay zeka asistanı ile akıcı sohbetler gerçekleştirebileceği bir mobil konuşma deneyimi sunuyor.

Google'dan yepyeni bir yapay zeka sohbet robotu olan Gemini Live, artık tüm Android kullanıcıları için kullanılabilir durumda. Bu, kullanıcıların yapay zeka asistanı ile akıcı sohbetler gerçekleştirebileceği bir mobil konuşma deneyimi sunuyor. Bu deneyim, konuşurken ara verip ek bilgi isteme, sohbeti duraklatıp daha sonra devam ettirme ve telefon kilitliyken veya arka planda çalışırken konuşmaya devam etme özelliklerini içeriyor.

Gemini Live'ın öne çıkan özelliklerinden biri de ses yetenekleri. OpenAI'ın henüz tam olarak kullanıma sunmadığı benzer bir ses özelliğinin aksine, Gemini Live tüm kullanıcılar için halihazırda mevcut. Bunun nedeni, Google'ın mevcut yapay zeka altyapısını kullanarak Gemini için ses özelliğini geliştirmiş olmasıdır.

Ses yeteneklerinin yanı sıra, Gemini Live daha fazla Google uygulaması ve aracıyla bağlantı kurma yeteneği gibi başka özellikler de sunuyor. Bu, önümüzdeki haftalarda Keep, Tasks, Utilities, Calendar için uzantılar ve YouTube Music'te genişletilmiş özellikler başlatılması planlarını içeriyor. Bu sayede kullanıcılar, not almak, hatırlatıcı ayarlamak ve akıllı ev cihazlarını kontrol etmek gibi çeşitli görevleri yerine getirmek için Gemini Live'ı kullanabilecekler.

Genel olarak, Gemini Live, kullanıcılara çeşitli özellikler sunan güçlü bir yapay zeka sohbet robotudur. Yapay zeka asistanı ile doğal dilde sohbet etmek isteyen herkes için değerli bir araçtır.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler