13/7/2024

The First Descendant İlk Haftada 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Nexon'un yeni kooperatif bilim-kurgu shooter oyunu The First Descendant, ilk haftasında 10 milyon oyuncuya ulaşarak büyük bir başarı elde etti.

Oyunun lansmanı sırasında sunucu sorunları yaşansa da oyuncu kitlesi üzerinde olumlu bir etki bıraktı. Warframe ve Destiny 2 benzeri olan oyun, ücretsiz olarak PC, Xbox Series X/S ve PlayStation konsollarında oynanabiliyor. Farklı yeteneklere sahip çeşitli karakterlerle PvE (oyuncu vs çevre) moduna odaklanan The First Descendant, kısa sürede Steam'de en çok satan oyun oldu.

Ancak oyunun lansmanı sorunsuz geçmedi. Yayıncı firma Nexon, oyunun ilk günlerinde yaşanan yaygın sunucu sorunları için özür dileyerek tüm oyunculara oyun içi ödüller verdi. Ayrıca, oyunun bazı ikonlarının Destiny 2'den kopyalandığı yönündeki suçlamalara karşı da özür dileyen Nexon, oyunun kendine özgü kimliğini yansıtmak için ikonlarda değişiklikler yapacağını duyurdu. Nexon'un, The First Descendant'ı uzun soluklu bir oyun haline getirme arzusu bulunuyor. Oyunun bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı ise zaman gösterecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler