17/7/2024

Xiaomi Risetime Akıllı Şemsiye

Risetime akıllı elektrikli şemsiye, Xiaomi Youpin kitlesel fonlama platformunda piyasaya sürüldü.

Akıllı elektrikli şemsiye, 2 saniye içinde tek dokunuşla açılıp kapanma özelliği sunuyor. Şemsiyenin sapına yerleştirilmiş iki düğme ile çalışan dahili bir motoru bulunuyor.

Anında şemsiye açılması gereken durumlar için ideal olan akıllı elektrikli şemsiye, özellikle yağmurlu günlerde tek bir tıkla açılıp kapanabildiği için oldukça kullanışlı. Risetime akıllı elektrikli şemsiye, 150 defaya kadar açılıp kapanma sağlayan bir batarya ile donatılmıştır. Dahili bataryanın kapasitesi 280mAh'dir ve tamamen şarj olması 1,5 saat sürer. Elektrikli şemsiyenin bekleme süresi 180 gündür ve şirket, tüm yağmur mevsimi boyunca şarj edilmeden kullanılabileceğini söylüyor.

Risetime akıllı elektrikli şemsiye, her zaman sorunsuz çalışma sağlamak için çeşitli güvenlik özelliklerine sahiptir. Pil bittiğinde elektrikli şemsiye sadece otomatik olarak kapanabilir. Bu durumda manuel olarak açılamaz ve normal çalışmaya devam etmeden önce şarj edilmesi gerekir. Risetime'a göre, şemsiye tasarımı, cihazın genel performansı ve güvenliği konusundaki kapsamlı değerlendirmelere dayanmaktadır. Ters açılıp kapanma tasarımını kullanan şemsiye, katlandığında ıslak yüzey içeride kalacak şekildedir. Şemsiyenin sapı IPX4 su geçirmezliğine sahiptir.

Akıllı elektrikli şemsiye, ultraviyole ışınlarının %99'undan fazlasını bloke edebilir. UPF50+ güneş koruma faktörüne sahiptir. Şemsiye, havacılık alüminyum alaşımlı çerçeveler ve seviye 5 rüzgar direnci gibi malzemelerden yapılmıştır. Şemsiye kenarları, gece veya yağmurlu havalarda hareket ederken güvenliği artırmak için güçlü ışığı yansıtabilmektedir. Risetime'ın Xiaomi'ye ait olmayan üçüncü taraf bir marka olduğu belirtilmektedir. Şemsiyenin kitlesel fonlama fiyatı 129 yuan (18 $) tutarındadır.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler